Wat zijn de kosten:

Die vinden wij alleszins redelijk. Bij een sportschool krijg je meestal slechts een half jaar één training per week voor dat geld, met nog allerhande beperkende voorwaarden.
NB: Was je seizoen 2019-2020 lid? Dan krijg je vanwege de covid korting voor seizoen 2020-2021. Onderstaande prijzen zijn zonder die korting.
De kosten zijn afhankelijk van het aantal keren per week dat je wilt trainen en het type training. Ook berekenen de verschillende gemeentes andere prijzen voor de zaalhuur, waardoor de prijzen per stad enkele euro's kunnen verschillen. Daarnaast berekenen we de prijs vanaf het moment dat je start. Om je een indruk te geven kun je onderstaand formulier invullen voor een indicatie van de prijs.
De circuittraining vervalt tijdens de covid-maatregelen: meerder mensen raken dezelfde halters en materialen aan tijdens een uur en hardlopen kan ook niet. Op dat uur nu een gewone bootcamp.
Bij aanmelding wordt éénmalig een inschrijfgeld van € 10,00 berekend. Als je contant betaalt, krijg je € 1,50 korting (de kosten van het betalingsverkeer). En je ontvangt dan een betalings-bewijs. Met uitzondering van lessen die in vakanties vallen, mogen gemiste lessen altijd ingehaald worden.
Deze bedragen zijn een indicatie en voor definitieve prijsopgaaf of andere combinaties kun je contact opnemen met Reinier.

Bootcamp in zaal Bootcamp Online
Svp een van de 3 kiezen:
1x per week
2x per week
3x per week of vaker

Nu starten
Bij aanvang nieuwe jaar starten (september)
Svp een van de 4 kiezen:
Leiden
Delft
Sassenheim
Alleen Online